Home > Dell Precision > Dell Precision T3500 Video Card Upgrade

Dell Precision T3500 Video Card Upgrade

Contents

We have had problems running 1600Mhz ram in them, in stability, lockups, BSOD. Not great but it'll work. Not great but it'll work. If it's ECC, I would try and get 3 more 2GB ECC DIMMs, or 3 4GB non-ECC DIMMs and remove the existing sticks entirely. his comment is here

jump to contentmy subredditsannouncementsArtAskRedditaskscienceawwblogbookscreepydataisbeautifulDIYDocumentariesEarthPornexplainlikeimfivefoodfunnyFuturologygadgetsgamingGetMotivatedgifshistoryIAmAInternetIsBeautifulJokesLifeProTipslistentothismildlyinterestingmoviesMusicnewsnosleepnottheonionOldSchoolCoolpersonalfinancephilosophyphotoshopbattlespicsscienceShowerthoughtsspacesportstelevisiontifutodayilearnedTwoXChromosomesUpliftingNewsvideosworldnewsWritingPromptsedit subscriptionspopular-all-random|AskReddit-funny-worldnews-pics-videos-todayilearned-gifs-news-gaming-aww-Showerthoughts-movies-mildlyinteresting-television-Jokes-nottheonion-OldSchoolCool-space-LifeProTips-TwoXChromosomes-science-sports-explainlikeimfive-food-Futurology-announcements-UpliftingNews-photoshopbattles-tifu-EarthPorn-GetMotivated-personalfinance-WritingPrompts-IAmA-Art-dataisbeautiful-creepy-Music-books-DIY-nosleep-history-gadgets-InternetIsBeautiful-Documentaries-askscience-philosophy-listentothis-blogmore »pcgamingtechsupportcommentsWant to join? Log in or sign up in seconds.|Englishlimit my search to r/pcgamingtechsupportuse the following search parameters to narrow your results:subreddit:subredditfind submissions in "subreddit"author:usernamefind submissions by Pretty much. Zero power issues as of yet. It wouldn't fit without trimming for the 7790, so I just un screwed it matt167, Dec 18, 2016 matt167, Dec 18, 2016 #38 Dec 18, 2016 #39 Wyodiver Gawd Messages: http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3514/t/20000857

Dell Precision T3500 Video Card Upgrade

Susquehannock, Dec 1, 2016 Susquehannock, Dec 1, 2016 #29 Dec 2, 2016 #30 Susquehannock 2[H]4U Messages: 2,179 Joined: Jul 26, 2005 Now maxing out at 172-f after two hours of p95 What is a CPU? They're not doing me any good and nobody bought them in my FS/FT thread sinisterDei, Nov 22, 2016 sinisterDei, Nov 22, 2016 #22 Nov 23, 2016 #23 Susquehannock 2[H]4U Messages:

cyclone3d, Nov 18, 2016 cyclone3d, Nov 18, 2016 #2 Nov 18, 2016 #3 Susquehannock 2[H]4U Messages: 2,179 Joined: Jul 26, 2005 Agreed. Effective speed is adjusted by price to yield a value for money rating which is geared towards gamers. Mine was on sale, other suppliers sell a little lesser processor and/ or ram for this money. $230 to my door Xeon X5670 12gb ECC Ram 1 TB hard disk- Hitachi Dell T5500 Gaming I just wish this computer had SATA 3 and USB 3.0.

Hopefully there will be a black friday deal on them of some sort next week. Dell Precision T3500 Processor Upgrade permalinkembedsaveparentreportgive goldreplyaboutblogaboutsource codeadvertisecareershelpsite rulesFAQwikireddiquettemod guidelinescontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy. © 2017 reddit inc. After reading Brent's excellent comparrison article, looks like rx470 pulls ahead in performance. Continued https://www.amazon.com/M378B5673EH1...d=1479843861&sr=8-1&keywords=M378B5673EH1-CH9 Last edited: Nov 22, 2016 Susquehannock, Nov 22, 2016 Susquehannock, Nov 22, 2016 #18 Nov 22, 2016 #19 sinisterDei Limp Gawd Messages: 369 Joined: Dec 1, 2004 I wouldn't

Some computers have primary SATA ports, and then additional ports on an auxillary controller. Intel Xeon 6-core (x5670, X5650) That is good deal for $230. Or will it give me an option to just say the photos are now on this folder in Drive K instead of the original placement in J? Shut p95 down after one pass.

Dell Precision T3500 Processor Upgrade

We also NEVER Found Non-ECC memory that ran stable, lol. http://newwikipost.org/topic/NYaru3yR9gTCXEnGDFWXG2bkEtE5vTWl/T3500-Gaming-Rig-2016.html I have about 8.2" to work with unless the card is as short as the card bracket where it could pass underneath. Dell Precision T3500 Video Card Upgrade Mine has the same type of door but it's taller without that removable peice. Dell Precision T3500 Specifications Am I mistaken thinking that both ECC and non-ECC would work together in this box, but ECC would be disabled by default?

Just the challange of dealing with a pre built, but for the price I'll take it I'm kind of liking the GTX 1060 3gb at this point. this content And will it just be a plug in play once I get that in place? UserBenchmark of the month Desktop Gaming Workstation CPU GPU SSD HDD USB RAM How it works - Download and run UserBenchMark (UBM). - CPU tests include: integer, floating and string. - Stick with 1333Mhz ECC. Dell Precision Laptop Gaming

Thinking there is a serious supply/demand discrepancy on registered ECC modules in this speed. Slighly less for the RX 470. In my opinion, these T3500 are an excellent choice for those interested in a budget gaming rig. weblink Sweet.

When should linear regression be called "machine learning"? Dell T7500 Gaming edit: more info permalinkembedsavereportgive goldreply[–]KS2210[S] 0 points1 point2 points 2 months ago(0 children)Thanks a lot for the reply, I may but the computer then. Reproduction in whole or part in any form or medium without specific written permission is prohibited.

I have a SSD Micron C400, my current computer is very fast because of it, also my current mobo has SATA 3.0, so no problems with the SSDs.

What is quad core floating point speed? If you're able to answer this question, please do! A shame because it would be great run 24gb for less than $30.Click to expand... Dell T3500 Psu I believe there was 3 rails and two PSIe 6pins.

The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. toss in 2 mores sticks for 12gb, 3 channel. vs 10,214 with the 560ti. http://pghtix.com/dell-precision/dell-precision-t3500-drivers-for-windows-7-64-bit.html Considering I am still running the rig in my sig, anything is an upgrade at this point.

It's the card from my old gaming rig )- planned replacement very soon I'm thinking GTX 1050 TI or GTX 1060 3gb. But, after that, you'd need to buy a SATA Controller card to get more ports. Does iptables not work with long-named network interfaces? I've done a bit of Googling before posting, here's the things i've already tried: Creating a simple volume partition on the SSD and formatting it and running IRTS.

Well as a 6 pin to 8 pin adapter. This link has a picture of them, mine are of the really tiny height variety. sinisterDei, Nov 19, 2016 sinisterDei, Nov 19, 2016 #10 Nov 20, 2016 #11 whateverer AMD Owns Techreport Messages: 553 Joined: Nov 2, 2016 sinisterDei said: ↑ I wouldn't worry about the Price on the PowerColor just dropped to $154.99.

I really don't like modifying cases although I could I guess if I had to.Click to expand... What is multi core integer speed? will be pretty cheap since that setup will only do either 1066 or 1333 max. 4GB sticks for $20 each shipped http://www.ebay.com/itm/RAMMAX-1X4G...hash=item3f6e911fb3:m:mqOcPr4r8FiTuLjfqUrQaSA Then again, a 3x2gb set is only slightly more Specs: X5672 (3.2/3.6) 8 GB DDR3/4X2, triple chan (Yeah, it really is.